För att se denna notifieringsruta behöver du ha Javascript påslaget i din webbläsare.

Hjälp | Rapporter | Kundreskontra

« tillbaka till rapporter

För version 7.0.5 av epicraft Faktura Standard och Professional.

Med denna rapport kan du se vilka fakturor som var obetalda vid ett visst datum.

1. Öppna rapporten

Rapporten finns under Rapporter->Bokföringsrapport.

2. Gör dina val i urvalsfönstret

Som urval väljer du det datumintervall för när du vill se de fakturor som var obetalda.

3. Rapporten visas för förhandsgranskning

För större bild - klicka på bilden

4. Välj hur du vill skriva ut rapporten

Skriv ut rapporten till skrivare , spara som PDF eller skicka med e-post från förhandsgranskningsfönstret.

© 2007-2024 A Perfect Day AB, Nimrodsgatan 8, 115 42 Stockholm | Integritetspolicy