För att se denna notifieringsruta behöver du ha Javascript påslaget i din webbläsare.

Ange temporär faktureringsadress

« tillbaka till tips

För alla versioner av epicraft Faktura Standard och Professional.

Du kan ändra faktureringsadressen på en faktura då den endast gäller för fakturan. De adressuppgifter som fylls i på fakturan när du väljer en kund gäller för fakturan och kan ändras utan att kundens originaladress ändras.

För större bild - klicka på bilden

 

© 2007-2024 A Perfect Day AB, Nimrodsgatan 8, 115 42 Stockholm | Integritetspolicy