Markera fakturor som betalda

« tillbaka till tips

För version 6.0 och senare av epicraft Faktura Standard och Professional.

Du kan lista obetalda fakturor och markera en faktura som betald från funktionen Hantera betalningar.

Markera en faktura som betald

1. Öppna Hantera->Betalningar.

2. och tryck på Visa obetalda för att lista obetalda fakturor.

3. Välj den faktura som du vill markera som betald, välj sedan betaldatum och tryck Betald (eller dubbelklicka på fakturan).

För större bild - klicka på bilden

4. Fakturan är nu markerad som betald.