Texten i programmet är för stor, hur löser jag det?

« tillbaka till vanliga frågor

För alla versioner av epicraft Faktura Standard och Professional och för Windows 7

Om texten är för stor i knappar och fönster beror detta på att textstorleken i Windows har ändrats.

Du löser detta genom att ändra tillbaka Storlek under Skala och layout till 100% i Windows.
Läs hur du gör detta hos Microsoft

Efter du utfört ändringen i guiden från Microsoft startar du om epicraft Faktura och Windows.