Varför ser jag inte min säkerhetskopia?

« tillbaka till vanliga frågor

För version 4.1 och senare av epicraft Faktura Standard och Professional.

Du kan inte se dina säkerhetskopior i fildialogfönstret när du försöker återställa dem.

Detta beror på att säkerhetskopior tagna i tidigare versioner av epicraft Faktura sparades på ett annat sätt. För att se dina säkerhetskopior och kunna återställa dem, gå igenom punkterna nedan för att hitta lösningen.

Prova ändra valt filnamnstillägget i dialogfönstret till .bak

Vissa tidigare versioner av epicraft Faktura sparade säkerhetskopior med filnamnstillägget .bak.
För att se dessa ändrar du valt filnamnstillägg till *.bak i rullgardinsmenyn längst ned till höger.

För större bild - klicka på bilden

Prova visa dolda filer i Windows

Vissa tidigare versioner av epicraft Faktura sparade säkerhetskopior som dolda filer. För att se dessa behöver du ställa in så att du kan se dolda filer i Windows.

Prova byta filnamnstillägg på .sdf filer

I version 2.1 - 3.0 av epicraft Faktura sparades säkerhetskopior med filnamnstillägget .sdf.
För återställa en sådan säkerhetskopia ändrar du filnamnstillägget till .epicbak på filen.

I Windows visas inte filnamnstillägg som standard, så här gör du för att se dem

En fil med filnamnstilägget .sdf kan även vara en dold fil i Windows (se tidigare punkt hur du visar dolda filer).