Hitta obetalda fakturor

« tillbaka till tips

För version 6.0 och senare av epicraft Faktura Standard och Professional.

I epicraft Faktura Standard och Professional kan du manuellt hitta obetalda fakturor och sätta dem som betalda under Hantera->Betalningar.

Har du epicraft Faktura Professional och använder OCR-fakturor kan du istället få automatisk avprickning av fakturor som betalda med direktkoppling mot bankgirot.

1. Välj menyalternativet Hantera->Betalningar.

2. Klicka på Visa obetalda för att visa alla obetalda fakturor.

För större bild - klicka på bilden

3. Välj en faktura i listan du vill sätta som betald, väl sedan Betaldatum och klicka på Betald.